Despre noi

ORTOSTYLE MEDICAL produce și comercializează ghetuțe ortopedice pentru copii din piele naturală interior și exterior, perfecte pentru primii pași, joacă sau grădiniță. Ghete fete și baieti cu susținere plantară pentru a ajuta piciorul să se dezvolte armonios.

Ghetutele oferă o deschidere bună pentru a fi încălțati extrem de usor – șiret sau scai, mai ales pentru piciore late sau groase. Talpa ușor flexibilă și cu protectie în vârf.

Ghetele ortopedice sunt concepute și fabricate la cele mai inalte standarde de sanatate ale piciorului, din materiale de calitate și cu o grija deosebita in procesul de execuție.

De la 7-8 luni, copiii încep să facă primii pași. Părinții pot observa faptul că micuții nu se sprijină corect cu piciorul pe sol, că țin partea anterioară a piciorului mai înăuntru sau calcă cu piciorul în afară. Ghetele ortopedice sunt cele care pot ajuta la remedierea problemelor de mers.

Orice copil are un ritm de dezvoltare diferit, deci și momentul în care îi veți achiziționa prima pereche de ghetuțe diferă. La câteva luni, se recomandă ca primii pași să se facă făra încălțăminte, atunci când mediul este unul propice, adica să ne lăsăm copiii să meargă desculți prin casă astfel încât ei să poată învăța să calce corect și astfel să își dezvolte treptat simțul echilibrului.

Pantofii și ghetuțele intră în discuție atunci când copilul începe să meargă pe afară și alegerea perechei de încălțăminte potrivită este esențială pentru ca mersul să se dezvolte armonios. Trebuie să alegeți încălțăminte de calitate, confecționată din materiale naturale și cu talpa flexibilă.

Ghetuțele ortopedice pentru copii ORTY’S sunt confecționate din piele naturală interior și exterior și sunt perfecte pentru primii pași, pentru ieșitul afară la joacă sau pentru mersul la grădiniță.

Atat ghetele pentru fete cât și cele pentru băieți dispun de talonet pentru a ajuta piciorul să se dezvolte armonios precum și de o deschidere bună pentru a fi încălțati extrem de usor – siret și fermoar, mai ales pentru piciore late sau groase. Talpa este usor flexibilă și dispune de protecție în vârf.

Dispunem de o gamă foarte variată de ghetuțe ortopedice, atât pentru baieți, cat și pentru fetițe, în culori caracteristice: alb, albastru, gri, roșu, roz, bej, fucsia, cafe, etc.

Ghetele ortopedice se utilizează inclusiv în perioadele de recuperare în urma intervențiilor chirurgicale sau accidentărilor deoarece sunt extrem de ușoare, deci nu forțează piciorul și sunt rezistente, reprezentând astfel o alegere potrivită pentru diverse situații.

Abonează-te gratuit la newsletter

OrtoStyleMedical

Resurse

Termeni și condiții
Despre Cookies
Politică de confidențialitate
Returnarea produselor

Contact

Toate drepturile rezervate OrtoStyle Medical. Powered by Digital Trip.
OrtoStyle Medical
Logo
Coș Cumpărături